Tania Popa, despre diferența de vârstă de 11 ani dintre ea și actualul soț: „Eu fiind și după două mariaje și cu un copil…”

23 08. 2024, 11:42

Tania Popa a vorbit despre diferența de vârstă dintre ea și actualul soț. Iată ce a mărturisit! 

Tania Popa se declară fericită și împlinită în cel de-al treilea mariaj din viața ei. Actrița susține că i-a fost greu să găsească fericirea, dar nu și-a pierdut speranța în iubire niciodată. 

Tania Popa nu regretă nicio decizie din trecut 

Într-un interviu Viva, actrița a vorbit despre mariajele eșuate prin care a trecut, dar spune că nu regretă nimic, pentru că a avut multe de învățat. 

„M-am pripit în căsnicii, probabil, dar de frică. La noi, dacă nu te căsătoreai imediat după școală, deveneai „fată bătrână. Așa era conceptul, dar cred că așa era și aici. Nu regret nici faptul că nu m-am dus la facultatea pe care am vrut-o. Nu regret nicio decizie pe care am luat-o, pentru că am învățat din toate greșelile mele. 

M-am încrezut orbește în oameni. Eu dau credit oamenilor din prima. Sunt foarte deschisă, generoasă. Cred că toată lumea este ca mine și prietenii care mă cunosc ziceau în glumă că ar trebui să locuiesc pe o insulă unde sunt oameni doar ca mine, ca să nu sufăr. Dar acum e OK, sunt mai atentă și, chiar dacă mă lovesc de răutăți, de nedreptăți, trec mult mai ușor peste ele. Pentru că viața mea este foarte frumoasă și pe gustul meu în momentul acesta, și sunt foarte fericită. Așadar, chiar dacă apar lucruri care mă necăjesc, trec ușor peste ele.”, a spus Tania Popa. 

Tania Popa: „Sunt megafericită” 

Tania Popa este „megafericită” alături de soțul ei și își dorește să îmbătrânească alături de bărbatul care a împlinit-o pe plan sentimental. 

„De 16 ani, sunt megafericită. Sunt la al treilea mariaj. Ca să nu mă întrebi tu, o să îți spun că îmi iubesc și îmi respect enorm soțul. Este o diferență de vârstă mare, 11 ani; eu fiind și după două mariaje, și cu un copil. Băiatul este cu actualul meu soț. El era foarte tânăr. Avea 24 de ani. Câte șanse aveam? El nu este din lumea artistică. 
16 ani au trecut de atunci! Și o să treacă încă foarte mulți, probabil, până când unul dintre noi îl va îngropa pe celălalt. Care are pe cine să arunce la rechini, pentru că ne dorim să îmbătrânim în Hawaii.”, a adăugat Tania Popa.

Artiștii își găsesc mai greu jumătatea 

Întrebată dacă artiștii își găsesc mai greu jumătatea, Tania Popa a răspuns pentru sursa citată:

„Categoric. Și chiar sunt pățită, pentru că am trecut prin multe. Faptul că eram actriță, și una cu o carieră și un nume care își făcea loc, mi-a dat mari bătăi de cap în viața personală, dar m-am încăpățânat. Nu am căutat, am fost convinsă că ce e al meu e pus deoparte, și așa a fost. Diferența de 11 ani dintre Tania Popa și soț.”

Sursă foto: social media